نقص مدارک و تکمیل مدارک تحصیلی

روزهای سه شنبه هر هفته ( به غیر از تعطیلات رسمی) از ساعت 15:30 تا 18:30 برای تکمیل مدارک تحصیلی به مدرسه ایتالیایی مراجعه فرمایید.

آخرین روز تحویل مدارک تحصیلی به مدرسه 30 خرداد 1396 می باشد.

لطفا" روزهای سه شنبه از ساعت 15:30 تا 18:30 تا سه شنبه پایانی اردیبهشت به مدرسه مراجعه کنید.

 تمام وقتهای کنسولگری که برای ماه میMaggio / داده شده اند باید تغییر کنند.

 

  

مدارک لازم برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ کشور ایتالیا

 

 

 دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله وکارشناسی ارشد ناپیوسته:

 

مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی تحویل دهند:

 

-         اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی ( از دفاتر پیشخوان دولت درخواست و به آدرس مدرسه ایتالیایی تهران "پیترو دلا واله" ارسال شوند)

        آدرس مدرسه ایتالیایی:  خیابان لواسانی – نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113

 

-          ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (برای متقاضیان مقطع لیسانس)

 

-        ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) + ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس)

 

-         اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری

 

-         یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی

 

-         اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی(B1)

 

-         شرح دروس لیسانس اخذ شده فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی که بدون تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیز مورد تایید می باشد. (شرح دروس را از وزارت علوم و یا دانشگاه تهیه فرمایید).

 

-         سه  قطعه عکس 4×3 رنگی پشت نویسی شده ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )

 

-         دو نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2018)

 

-         رزومه/ Curriculum Vitae تایپ شده به زبان ایتالیایی   (نمونه آن درکتاب اسپرسو 2 موجود است).

 

-         پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو      http://www.universitaly.it/index.php/cercacorsi/universita

 

 

 

نکات مهم :

-         در صورت کامل نبودن مدارک مدرسه ایتالیایی تهران از پذیرفتن مدارک معذور می باشد و مدارک را عودت می دهد.

-         مدارک موقت به هیچ وجه قابل قبول نمی باشند.

-         کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آن لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا برای دانشجویان رشته های لیسانس 3 ساله ( corsi ad accesso libero ) و دانشجویان فوق لیسانس دو ساله (Laurea Magistrale)

 

-         اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2018)

 

-         فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادیدD  (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

 

-         یک نسخه از پذیرش دانشگاه برای مقطع فوق لیسانس

 

-         کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیامتقاضیان ترم اول   دانشگاه  بایستی بلیط را بین 15 تا 30 آگوست رزرو نمایند.

 

        -         رزرو هتل (حداقل 10 روز اول اقامت)

 

-         پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدورمی باشد). توجه : فقط مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

-         مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

 

 

 

 

مدارک ویزا برای دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری در مقطع لیسانس و لیسانس پیوسته و تمامی رشته های لیسانس 3 ساله که امتحان ورودی (Test ingress a numero chiuso o programmato) دارند.

 

-         اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانااز صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2018)

 

-         فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C(با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

 

         -         کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت 10 تا 20 روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه.

( لطفا" تاریخ امتحان ها بر روی سایت دانشگاهها چک شوند و بر اساس آن بلیط خریداری و یا رزرو شود.)

 

-         رزرو هتل برای کل زمان اقامت   

 

-         پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدورمی باشد). توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

-         مبلغ 60 یورو جهت صدور ویزا

- بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت

 

 

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری می باشند موظفند که در سایت www.universitaly.it ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

 

 

از دانشجویان عزیز خواهشمندیم در تکمیل فرم ویزا نهایت دقت را داشته باشند.

فرم نمونه پرشده درخواست ویزا را از اینجا دریافت کنید!

تمام قسمت ها را با حروف لاتین و خوانا قبل از مراجعه به کنسولگری تکمیل فرمایید.

فرم نمونه خام درخواست ویزا شنگن (Type C) را از اینجا دریافت کنید!

فرم نمونه خام درخواست ویزا کشور ایتالیا (Type D) را از اینجا دریافت کنید!

جدول تاریخ امتحانات ورودی دانشگاههای پزشکی - دندانپزشکی - معماری - بهداشت و سلامت در مقطع لیسانس و لیسانس پیوسته را از اینجا دریافت کنید!

 

"قابل توجه دانشجویان گرامی که سفارت ایتالیا و مدرسه ایتالیایی هیچ گونه همکاری با موسسات دولتی یا غیر دولتی و آژانس های هواپیمایی ندارد."

"مدرسه ایتالیایی فقط امور مربوط به دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا را برعهده دارد و بورس های تحصیلی ارتباطی به مدرسه ندارد."

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید هر روزه از ساعت 16:00 تا 18:00 با شماره 22807580 تماس گرفته و یا به آدرس info@sitenrol.com ایمیل ارسال کنید .

 

 

Copyright© 2004-2017 "Pietro Della Valle" School. All rights reserved. 

 

 

01/05/2017