برای رشته های انگلیسی با کنسولگری ایتالیا در تهران تماس حاصل و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید:

http://www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran/it/informazioni_e_servizi/visti/studiare-in-italia.html

 

شماره تماس : 88190160

ایمیل بخش دانشجویی:  studi.teheran@esteri.it

 

لینک زیر مربوط به تمامی دانشگاهها، آکادمی ها و کنسرواتوارهای کشور ایتالیا می باشد:

http://scuolaitalianatehran.com/sitoita.2/links/links.htm

 

مدارک لازم برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ کشور ایتالیا

 

 

 دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله و کارشناسی ارشد ناپیوسته:

 

مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی تحویل دهند:

 

-                          اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی ( از دفاتر پیشخوان دولت درخواست و به آدرس مدرسه ایتالیایی تهران "پیترو دلا واله" ارسال شوند)

آدرس مدرسه ایتالیایی:  خیابان لواسانی – نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113

-                          ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (برای متقاضیان مقطع لیسانس)

-                          ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) و یا ترجمه دیپلم سه ساله به همراه ریز نمرات سه سال و ترجمه فوق دیپلم و ریزنمرات (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) + ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس)

-                          اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری

-                          یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی

-                          اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی B2/Cils

-                          شرح دروس لیسانس اخذ شده فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس به زبان ایتالیایی یا انگلیسی که بدون تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه نیز مورد تایید می باشد. (شرح دروس را از وزارت علوم و یا دانشگاه تهیه فرمایید).

-                          سه  قطعه عکس 4×3 رنگی پشت نویسی شده ( اسم- فامیل- تاریخ تولد به لاتین )

-                          دو نسخه کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2019)

-                          رزومه/ Curriculum Vitae تایپ شده به زبان ایتالیایی   (نمونه آن درکتاب اسپرسو 2 موجود است).

-                          پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو      http://www.universitaly.it/index.php/cercacorsi/universita

 

 

 نکات مهم :

-         در صورت کامل نبودن مدارک مدرسه ایتالیایی تهران از پذیرفتن مدارک معذور می باشد و مدارک را عودت می دهد. و از امسال کنسولگری زمان محدودی برای پذیرش متقاضیان ویزای دانشجویی در کنسولگری دارد در صورت حاضر نشدن در تاریخهای مشخص شده شانس دریافت ویزا را از دست می دهید.

-         مدرک موقت لیسانس به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد. و مدرک موقت پیش دانشگاهی  سال 97 مورد قبول است.

-         کلیۀ دانشجویان در مقطع لیسانس و فوق لیسانس موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آنلاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند و یا جهت دریافت پذیرش در مقطع فوق لیسانس اقدامات لازم را انجام دهند.

-         متقاضیانی که رشته انتخابی آنها فقط امتحان زبان دارد برای ویزای نوع  اقدام فرمایند.

-         تمامی دارالترجمه های رسمی کشور مورد تایید هستند.

-         مدارک ترجمه شده سالهای گذشته (2015/2016) نیز قابل قبول است.

-         برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مدارک ویزا به آدرس زیر  studi.teheran@esterni.it   فقط به زبان ایتالیایی و یا انگلیسی ایمیل ارسال نمایید. ( به ایمیل هایی که به فارسی ارسال می شوند پاسخی داده نخواهد شد.)

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا نوع D برای دانشجویان رشته های لیسانس 3 ساله ( corsi ad accesso libero ) و دانشجویان فوق لیسانس دو ساله (Laurea Magistrale)

 

-         اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانا از صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2019)

-         فرم پر شده و یا تایپ شده درخواست روادید (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

-         یک نسخه از پذیرش دانشگاه در صورت دریافت آن قبل از تاریخ مراجعه به کنسولگری برای مقطع فوق لیسانس

-         کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

متقاضیان ترم اول دانشگاه بایستی بلیط را بین 15 تا 30 آگوست رزرو نمایند.

-         رزرو هتل (حداقل 3 هفته  اول اقامت) و یا Dichiarazione di ospitalità  از طرف شخص میزبان در کشور ایتالیا همراه با کپی پاسپورت و اقامت و یا کپی پاسپورت ایتالیایی.

-         پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد). 

توجه : فقط مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

-         مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی

 

 

 

مدارک ویزا نوع  برای دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری در مقطع لیسانس و لیسانس پیوسته و تمامی رشته های لیسانس 3 ساله که امتحان ورودی

 (Test ingresso a numero chiuso o programmato) دارند.

 

-         اصل گذرنامه و یک نسخه کپی خوانااز صفحه اول ( حداقل اعتبار پاسپورت : ماه May  سال 2019)

-         فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید شنگن C (با الصاق عکس + یک قطعه عکس اضافه)

-         کپی اصل و یا رزرو بلیط به مقصد ایتالیا به مدت اقامت 10 تا 20 روز با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه.

-         ( لطفا" تاریخ امتحان ها بر روی سایت دانشگاهها چک شوند و بر اساس آن بلیط خریداری و یا رزرو شود.) معمولا تمامی دانشگاهها امتحان زبان خود را در 3 روز اول ماه سپتامبر برگزار می کنند.  پس از انجام امتحانات زبان و ورودی دانشگاه دانشجو به ایران برگشته و در صورت قبولی با مدرک قبولی بر روی سربرگ دانشگاه و کلیه مدارک ویزای نوع  به کنسولگری مراجعه بفرمایید.

-         رزرو هتل برای کل زمان اقامت   

-         پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو و یا یکی از والدین دانشجو به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی که این گواهی مالی نشان دهد متقاضی توانایی تامین هزینه های زندگی و تحصیل خود را در طول دوران اقامت در کشور ایتالیا دارد. ( امکان ارائه سپرده های بانکی مدت دار نیز مقدور می باشد). 

توجه : مدارک مالی ترجمه شده به انگلیسی و یا ایتالیایی باید دارای مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیز باشند.

-         مبلغ 60 یورو جهت صدور ویزا نوع C

-         بیمه مسافرتی برای مدت زمان اقامت

 

بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، رشته های بهداشت و سلامت و معماری می باشند موظفند که در سایت www.universitaly.it ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

 

 

از دانشجویان عزیز خواهشمندیم در تکمیل فرم ویزا نهایت دقت را داشته باشند.

فرم نمونه پرشده درخواست ویزا را از اینجا دریافت کنید!

تمام قسمت ها را با حروف لاتین و خوانا قبل از مراجعه به کنسولگری تکمیل فرمایید.

فرم نمونه خام درخواست ویزا شنگن (Type C) را از اینجا دریافت کنید!

فرم نمونه خام درخواست ویزا کشور ایتالیا (Type D) را از اینجا دریافت کنید!

 

 

"قابل توجه دانشجویان گرامی که سفارت ایتالیا و مدرسه ایتالیایی هیچ گونه همکاری با موسسات دولتی یا غیر دولتی و آژانس های هواپیمایی ندارد."

"مدرسه ایتالیایی فقط امور مربوط به دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا را برعهده دارد و بورس های تحصیلی ارتباطی به مدرسه ندارد."

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید هر روزه از ساعت 16:00 تا 18:00 با شماره 22807580 تماس گرفته و یا به آدرس info@sitenrol.com ایمیل ارسال کنید .

 

 

Copyright© 2004-2018 "Pietro Della Valle" School. All rights reserved. 

 

 

07/06/2018